Mijn naam is Michiel Pas, Ik heb ruim 10 jaar ervaring in de werving en selectie van professionals in het bedrijfsleven en voor organisaties in het maatschappelijk speelveld. Denk daarbij aan gemeenten, zorginstellingen en woningcorporaties. De afgelopen 7 jaar ben ik bij een groot landelijk werving en selectiebureau werkzaam geweest, waar ik verantwoordelijk was voor een poule van hoogopgeleide Interim Professionals. Het vinden van een opdracht die voldoet aan de wens, ambitie en talent van de professional stond daarbij voor mij voorop.

Daarnaast was ik eindverantwoordelijk voor de branches Overheid en Corporaties. Ik had bijzonder veel plezier in mijn werk. Het samenwerken met interim professionals, klanten en een team van collega’s heeft mij altijd veel voldoening en energie gegeven.

Het opbouwen van een zakelijke vriendschappelijke relatie is dan ook een vereiste om het uiterste uit een samenwerking te kunnen halen. Zowel professional als opdrachtgever zijn in goede handen bij mij! De optimale verbinding daar sta ik voor!

Ik ben 38 jaar oud en ik ben getrouwd met Lyanne. Sinds 2007 ben ik de trotse papa van Floris en sinds 2008 van Matthijs. 2 heerlijke boeven! Ik woon sinds 2002 in de prachtige wijk Brandevoort in Helmond.

Ik ben een levensgenieter, ik kan enorm genieten van koken, lekker eten, een goed glas en de gezelligheid van vrienden daar omheen. In de keuken kan ik mijn creativiteit kwijt en kom ik tot rust. Ik kook graag voor/met familie en vrienden.

In het koken zie ik heel veel overeenkomsten met het verbinden van mensen, iets wat ik eigenlijk al heel mijn leven doe. De juiste samenstelling van ingrediënten in een gerecht heeft heel veel overeenkomsten met het inzetten van je talenten, kennis en ervaring in je werk.

In 2013 heb ik de keuze gemaakt om mijn eigen bureau Legare te starten. Een gespecialiseerd personeelsbemiddelingsbureau dat als doel heeft om mensen te verbinden met andere mensen en met hun talent, passie, ambitie en plezier. Hierdoor te zorgen voor optimale verbinding tussen professional en organisatie.

Met vriendelijke groet,

Michiel Pas

06-15050119
Let’s connect