Magnify_Legare

Wat doet Legare voor u

 

Legare verbindt de juiste professional aan uw organisatie die je op dat moment nodig hebt. Dat kan een professional zijn die de organisatie voor vast komt versterken of juist om een tijdelijk project uit te voeren. Wij richten ons daarbij op de vakgebieden Techniek, Finance, HRM en Sales & Marketing in het zuiden van Nederland. Voor kandidaten vanaf MBO+– tot WO-niveau, variërend van een enthousiaste starter tot ervaren (senior) managers.

Wij bieden u de volgende oplossingen aan:

Legare gaat voor u opzoek naar de juiste professional die uw organisatie voor vast komt versterken. Er zijn daarbij 2 mogelijkheden: de professional komt direct of na een vooraf afgesproken detacheringperiode via Legare, bij u in dienst.

U bent op zoek naar een professional die uw organisatie tijdelijk komt versterken voor bijvoorbeeld een tijdelijk project, vervanging van een zwangerschap of op een van uw sleutelposities. U kunt daarbij denken aan projecten voor het opvangen van dagelijkse werkzaamheden, projecten of interim management. Legare heeft een omvangrijk netwerk van interim professionals.

Legare Executive Search is een exclusieve business partner voor bemiddeling van management- en directieposities. Executive Search is altijd maatwerk, elke procedure is uniek.

Executive professionals worden geworven via onze eigen netwerken. Legare staat midden het netwerk en heeft veelvuldig contact met hen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening neem dan contact met ons op.